Osaaminen

Valmistuin vuonna 2000 kauppatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta, mutta pääsin jo reilua vuotta aiemmin S-ryhmän Kaupalliseen kenttäkoulutukseen (nykyisin S-Trainee) Osuuskauppa Suur-Savoon Mikkeliin.

Aluksi työskentelin marketkaupan moninaisissa tehtävissä Mikkelissä, sen jälkeen verkko-oppimisen kouluttajana ja koulutuspäällikkönä Jollas Instituutissa Helsingissä, kunnes vuonna 2006 aloitin viestintätehtävissä SOK:lla. Käväisin välissä (2008–2010) viestintäyrittäjänä ja osakkaana kolmen hengen pienessä viestintätoimistossa, josta palasin SOK:lle vuoden 2010 keväällä.

Vuoden 2022 alusta jäin opintovapaalle ja aloin opiskelle kirjallisuutta Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Opinnot jatkuvat yhä, mutta päätoimeni on nyt yrittäjyys.

Viestinnän kehittämistä ja sisällöntuotantoa

Yli 15 vuotta kestäneellä viestintäurallani olen vastannut muun muassa S-ryhmän intranetistä ja sen kehittämisestä sekä ollut käyttöönottamassa sisäistä somea (Metan Workplace) ja sitä täydentäviä digitaalisia työvälineitä (Sharepoint, Teams jne.) niin yksilö- kuin ryhmätyöskentelyä tukemaan.

Erilaisen kehittämis- ja konseptointityön ohella olen tehnyt liiketoimintoja tukevaa ulkoista ja sisäistä viestintää, joten kaupan ala ja monet muut palvelualan sektorit ovat tulleet tutuiksi. Kätteni kautta on mennyt vuosien varrella yhteensä satoja erilaisia sisältöjä, kuten mediatiedotteita, lehtijuttuja, some- ja muita verkkosisältöjä jne. Viestinnän lajeista olen tehnyt lähes kaikkea talousviestinnästä vastuullisuusviestintään. Mediasuhteiden hoitamisesta ja kriisiviestinnästä on niin ikään kertynyt runsaasti kokemusta.