Osaaminen

Valmistuin vuonna 2000 kauppatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistosta, mutta aloitin jo reilu vuosi aiemmin S-ryhmän Kaupallisen kenttäkoulutuksen (nykyinen S-Trainee) Osuuskauppa Suur-Savossa Mikkelissä.

Työskentelin marketkaupan moninaisissa tehtävissä Mikkelissä, minkä jälkeen siirryin S-ryhmän valmennuskeskus Jollas Instituuttiin verkko-oppimisen kouluttajaksi ja koulutuspäälliköksi. Vuonna 2006 aloitin viestintätehtävissä SOK:lla. Käväisin välissä (2008–2010) viestintäyrittäjänä ja osakkaana kolmen hengen pienessä viestintätoimistossa, josta palasin SOK:lle vuoden 2010 keväällä.

Vuoden 2022 alusta jäin opintovapaalle ja aloin opiskelle kirjallisuutta Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Vuoden 2023 alusta olen toiminut päätoimisena viestintäyrittäjänä.

Viestinnän kehittämistä ja sisällöntuotantoa

Yli 15 vuotta kestäneellä viestintäurallani olen vastannut muun muassa S-ryhmän intranetistä ja sen kehittämisestä sekä ollut käyttöönottamassa sisäistä somea (Metan Workplace) ja sitä täydentäviä digitaalisia työvälineitä (Sharepoint, Teams jne.) niin yksilö- kuin ryhmätyöskentelyä tukemaan.

Erilaisen kehittämis- ja konseptointityön ohella olen tehnyt liiketoimintoja tukevaa ulkoista ja sisäistä viestintää, joten kaupan ala ja monet muut palvelualan sektorit ovat tulleet tutuiksi. Kätteni kautta on mennyt vuosien varrella yhteensä satoja erilaisia sisältöjä, kuten mediatiedotteita, lehtijuttuja, some- ja muita verkkosisältöjä jne. Viestinnän lajeista olen tehnyt lähes kaikkea talousviestinnästä vastuullisuusviestintään. Mediasuhteiden hoitamisesta ja kriisiviestinnästä on niin ikään kertynyt runsaasti kokemusta.

Koulun penkillä

Jyväskylän yliopisto
Kauppatieteiden maisteri, pääaine yritysstrategiat, 2000

Infor Oy
Procom-viestintäpäällikkökoulutus, 2008

Jyväskylän avoin yliopisto
Kirjallisuuden perus- ja aineopinnot, 2023

Lisäksi lukuisia työn ohella käytyjä koulutuksia muun muassa johtamisesta, esihenkilötyöstä ja viestinnästä.